je wilt weten 

wie ik ben

dat is goed,

ik vertel het je graag

Oke... toch een klein stukje over mij

Mijn naam is Lindsay van Eekelen, afgestudeerd als Grafisch Ontwerper op MBO & HBO. Mijn belangrijkste eigenschap is nieuwsgierigheid, dat heeft me gebracht tot waar ik nu sta. 

Door nieuwsgierig te zijn naar hoe de vetste video's, websites en logo's gemaakt worden, maar ook naar hoe de grootste zo groot geworden zijn, heb ik enorm veel ervaring opgedaan en durf ik met het volste vertrouwen te zeggen dat ik u kan helpen.

Maar niet te veel

want het gaat tenslotte 

om jou

Wat je dromen ook zijn voor jouw bedrijf, je hebt de juiste mensen nodig om ze te behalen.

 

Succes komt voort uit vernieuwing, uit opvallen en aanwezig zijn. Studio Bounce blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels beurzen en bijscholing. ​Wij zien elke opdracht als een nieuwe kans om iemand goed op de markt te zetten en te helpen succes te behalen.

maar niet te veel...

Nu echt over jou

Studio Bounce maakt jouw missie zichtbaar

Bij Studio Bounce heb je direct persoonlijk contact. Je hoeft niets twee keer uit te leggen, ik luister naar je en werk met je samen.

Samen met jou achterhaal ik wat jouw visie en missie is. Niet in moeilijke lange zinnen, maar in enkele woorden. Als jij al niet kunt uitleggen wat het is wat je doet, hoe kun je het dan aan je klant uitleggen? Kort en krachtig is iets wat je veel zal zien bij ons. Clean en duidelijk, geen onzin die mensen toch niet zien.

STUDIO BOUNCE - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon