Webdesign

Onderschat nooit het belang van een goede website

Een goede website

straalt betrouwbaarheid en professionalitiet uit

Waarom een website, er is toch Facebook? Ja dat klopt, maar Facebook helpt je niet bij vindbaar zijn of betrouwbaarheid uitstralen. Ook helpt Facebook niet met het geven van volledige informatie. 

 

Onbewust weet je zelf al waarom een website zo belangrijk is. Je hebt vast wel eens naar iets gezocht, waarna je op een website belandde die niet geladen werd, niet goed werkte of vast liep. Wat deed je toen? Juist, je verliet de website en zocht wel iemand anders... 

Dit wil je voorkomen in je eigen situatie toch?

Studio Bounce weet waar een website aan moet voldoen en waar websites vooral nog wel voor gebruikt worden.

Denk maar aan het snel opzoeken van een adres, telefoonnummer of informatie over een bedrijf. Dit haal je toch het snelst van een website of Google (waar je website aan gelinkt staat). Ook kan een website zorgen voor betrouwbaarheid, professionaliteit en vindbaarheid. 

Studio Bounce begrijpt dat niet iedereen een even groot budget heeft en biedt daarom verschillende pakketten aan.  Is de een dan minder goed dan de andere? Nee, zeker niet. De een is enkel wat uitgebreider dan de ander. 

Hoe gaat dat in zijn werk dan?

 
 

Web Budget

Geen groot budget, maar wel een goede professionele website?

Geen probleem! Voor een heel redelijk bedrag van €495,- kan ik je een website bieden, waarbij je uit vier verschillende templates kunt kiezen. De gekozen template wordt dan omgezet in jouw huisstijl met een max. van 4 pagina's. 

€ 495,-

Starterskit

een kadootje aan jezelf

Ben je je eigen bedrijf gestart en wil je zichtbaar worden op deze markt? Dan is de starterskit perfect voor jou! Een eenmalige investering die je er gegarandeerd uit haalt. Het bestaat uit een nieuw logo, visitekaartje en een website. 

€950,-

Web Deluxe

Een website die geheel naar wens is en past bij jouw bedrijf? Dan past dit pakket perfect bij je. We spreken samen door wat je wensen zijn en maken hier een zeer professionele website bij. (webshop niet inbegrepen in de prijs)

€ 1255,-

Mobiel en dekstop

Inderdaad, "mobiel" staat als eerste vermeld en niet voor niets.

Bijna alles gaat via onze smartphones tegenwoordig, Studio Bounce bouwt dan ook websites gebaseerd op smartphones. Pas als tweede stap ontwerpen wij de desktop website.

 

Onder andere deze website is op die manier gebouwd. Wil je meer voorbeelden zien van websites gemaakt door Bounce?

STUDIO BOUNCE - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon