Nog specialer

Muurschilderingen

op maat door  Lindsay van Eekelen

Muurschilderingen

Maken een kamer nog bijzonderder

Waar al je vrienden een schilderij of wandplank hebben hangen, heb jij iets veel uniekers! Namelijk een muurschildering. Natuurlijk kun je dezer dagen makkelijk een fotobehang aanschaffen, echter is dit erg prijzig en minder uniek dan een handgemaakte muurschildering.

 

Zo'n 10 jaar geleden begon ik spontaan op de kamer van mijn broer een schildering te maken. Het idee was; Als het niet lukt.. dan schilderen we er toch gewoon overheen..."

Gelukkig was dat laatste niet nodig, creatief als ik altijd al was werd het een prachtige schildering. Vanaf dat moment ben ik er mee doorgegaan. Met alle liefde en plezier maak ik dan ook op uw kamer een muurschildering.

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Direct contact?

Samen met u ga ik kijken naar wat u graag op de wand ziet. 

 

Vaak maak ik een schets of voorbeeld in Photoshop. Zo krijgt u een indruk of het passend en in de stijl is die u voor ogen heeft. 

Nadat dit akkoord is, spreken we een datum af en kom ik deze maken op locatie. De meeste schilderingen van om en nabij 4 vierkante meter lukken binnen 1 dag. Grotere staan er vaak binnen 2 of 3 dagen op. 

Moet het perse op een kinderkamer? 

Nee, ook bedrijfsruimtes, woonkamers of werkkamers zijn gewoon mogelijk. 

Moet mijn muur superglad zijn?

Nee, een lichte structuur is prima om op te schilderen. De achtergrond van de muur doe ik in principe niet, tenzij het gehele oppervlak ingeschilderd wordt.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal kleuren, details en de moeilijkheidsgraad. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen. Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten. (Ik reis vanaf Waalwijk of Breda) Let op! De prijzen zijn een indicatie en altijd afhankelijk van details en oppervlakte.

100cm x 100cm   € 120,00

150cm x 150cm   € 180,00

200cm x 200cm   € 240,00

200cm x 300cm   € 300,00

300cm x 300cm   € 360,00

400cm x 400cm   € 480,00 

 

STUDIO BOUNCE - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon